Πέμπτη 5 Μαρτίου 2015

Προσεχείς εκδηλώσεις στο σχολείο μας

Αγαπητοί γονείς,
θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε για δύο εκδηλώσεις που θα γίνουν στο σχολείο μας τις επόμενες ημέρες. Και οι δύο γίνονται με πρωτοβουλία και διοργανώνονται, από τη Διεύθυνση του Σχολείου, το Σύλλογο Διδασκόντων και τα παιδιά μας

1) την Παρασκευή 6 Μαρτίου, Πανελλήνια ημέρα κατά της σχολικής βίας, θα γίνει εκδήλωση στο σχολείο μας με αυτό το θέμα. Το ακριβές πρόγραμμα είναι:

Την 1η ώρα δηλ. 8.30- 9.05 θα συμμετέχει  όλη ή Γ΄τάξη στην αίθουσα πολλαπλών εκδηλώσεων.
Την 2η ώρα δηλ. 9.10- 9.45 θα συμμετέχει όλη η Β΄τάξη.
Στο διάλειμμα μεταξύ 2ης και 3ης ώρας, δηλ. 9.45- 10.10 θα είναι όλο το σχολείο έξω στην αυλή για μία σύντομη διαδραστική άσκηση.
Την τρίτη ώρα δηλ. 10.15- 10.50 θα συμμετέχει όλη η Α΄τάξη στην αίθουσα πολλαπλών.
 
Και τις 3 ώρες σε όλες τις τάξεις η παράσταση είναι η ίδια, επαναλαμβάνεται για λόγους ουσιαστικής συμμετοχής των παιδιών και πρακτικής συνύπαρξης (λόγω πολλών παιδιών) σε περιορισμένο χώρο.
Οι διοργανωτές μας καλούν (όλους τους γονείς) να δούμε την εκδήλωσή και θέλουν (με αυτό το τρόπο) την υποστήριξή μας. Καλό θα ήταν όσοι γονείς μπορούμε, να παραυρεθούμε και να στηρίξουμε την προσπάθειά τους
 
2) Με πρωτοβουλία του Συλλόγου Διδασκόντων, στις 12 Μαρτίου ημέρα Πέμπτη στις 6μ.μ. είναι καλεσμένη στο σχολείο μας η ψυχολόγος κα Κουκούλη υπεύθυνη του συμβουλευτικού σταθμού νέων δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης Ανατολικής Αττικής για μία συζήτηση με γονείς και κηδεμόνες με θέμα: ΄΄Βάζω όρια στη ζωή μου και διαχειρίζομαι μαθησιακές δυσκολίες΄΄. Θα μοιράστουν την Δευτέρα και προσκλήσεις μέσω των παιδιών. Είναι ένα πολύ ενδιαφέρον θέμα για όλους εμάς τους γονείς και καλούμαστε να συμμετέχουμε στην συζήτηση αυτή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου