Παρασκευή 6 Δεκεμβρίου 2013

ΠΡΟΤΑΣΗ - ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟ ΣΠΑΤΩΝ ΑΡΤΕΜΙΔΟΣ


ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΟΝΕΩΝ ΚΑΙ ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ                                   
      1ου ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΑΡΤΕΜΙΔΟΣ                                                                               
        Αρτέμιδα 5 Δεκεμβρίου 2013


     Κύριε Δήμαρχε, κ. Πρόεδρε, κυρίες & κύριοι Δημοτικοί Σύμβουλοι,
     Καθημερινά βιώνουμε περιστατικά με παιδιά που φοιτούν στην περιοχή μας, παιδιά που οι οικογένειές τους αντιμετωπίζουν μεγάλα οικονομικά προβλήματα. Ο Σύλλογος Γονέων & Κηδεμόνων του 1ου Γυμνασίου Αρτέμιδος σε συνεργασία με τον Σύλλογο Καθηγητών προσπαθεί, κατά το μέτρο που μπορεί, να συμβάλλει και να βοηθήσει τις οικογένειες αυτές.
     Πριν από λίγες ημέρες συνέβη στην Πατρίδα μας ένα τραγικό περιστατικό, η δεκατριάχρονη Σάρα, μαθήτρια Γυμνασίου, έχασε τη ζωή της από αναθυμιάσεις μέσα στο σπίτι της. Αιτία το αυτοσχέδιο μαγκάλι που άναψε η μητέρα της για να ζεσταθούν, στην οικογένεια είχε κοπεί το ρεύμα λόγω των τεράστιων οικονομικών προβλημάτων που αντιμετώπιζε. 
     Ο Δήμος Ζακύνθου με αφορμή το περιστατικό αυτό, ανακοίνωσε πως θα προβεί στην πληρωμή της πρώτης δόσης και την επανασύνδεση της ΔΕΗ σε όλους του κατοίκους του νησιού που έχει κοπεί το ρεύμα. Σύνθημα τους ένα: « Κανένα σπίτι τις γιορτές σκοτεινό, κανένα σπίτι χωρίς ρεύμα».  Μακάρι όλοι οι Δήμοι να προβούν σε τέτοιου είδους ενέργειες.
     Ο Σύλλογος, θέτει προς το Δημοτικό Συμβούλιο την εξής πρόταση-παράκληση: Τα έξοδα που θα δαπανήσει ο Δήμος Σπάτων – Αρτέμιδος, είτε από ιδία χρήματα είτε από χορηγίες συνδημοτών μας, για τις εορταστικές εκδηλώσεις εν όψει των ημερών των Χριστουγέννων,  να χορηγηθούν, μέσω της κοινωνικής υπηρεσίας του Δήμου, σε οικογένειες που αντιμετωπίζουν σοβαρά οικονομικά προβλήματα.
     Ο Δήμος μας δεν έχει μόνο ανάγκη από φωτεινούς δρόμους, αλλά από φωτεινά και χαρούμενα πρόσωπα.
     Γνωρίζοντας την ευαισθησία όλου του Δημοτικού Συμβουλίου σε τόσο σοβαρά κοινωνικά θέματα, παρακαλούμε όπως, η πρόταση-παράκληση να διαβαστεί στο σώμα του Δ.Σ.

Μετά τιμής το Δ.Σ.
 του Συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου